Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Vypátrali zlodejov, vykradli Fast Food, potraviny, sklady aj garáž

policajné auto

...

Polícia na východnom Slovensku vypátrala a z prečinu krádeže obvinila viacero osôb.  

24-ročného Jozefa spolu s dvoma tínedžermi (14 a 15) z okresu Michalovce sa v polovici decembra minulého roka vlámali do predajne Fast Foodu vo Veľkých Kapušanoch. Z predajne odcudzili rôzne potraviny a cukrovinky, rozbili registračnú pokladnicu a pri odchode z predajne rozbili sklo na chladničke, odkiaľ odcudzil rôzne nealkoholické nápoje /škoda 400,- eur/.

 16-ročný Jaroslav, 17-ročný Marián, 24-ročný Miroslav a 30-ročná Božena, všetci z Michaloviec, sa z piatka na  sobotu (15.2.2014) na ulici Š. Kukuru v Michalovciach, vlámali do skladu. Zo skladových priestorov odcudzili penové injektory, bundu s logom spoločnosti, pracovné topánky,  tucet fliaš vína,  dve fľaše tvrdého alkoholu, rôzne elektrické náradie a káble, navigačný systém, zateplené a poškodil oplachový nadstavec /škoda 1.050,- eur/.

Tí istý štyria Michalovčania sa pokúsili v piatok v popoludní (14.2.2014) na tej istej ulici v Michalovciach, vlámať do ďalšieho skladu. Vypáčili kovovú mrežu zabezpečujúcu vchodové dvere do skladu a následne chceli vypáčiť samotné dvere, čo sa im nepodarilo /škoda poškodením 100,- eur/.

Všetci štyria Michalovčania sú z obvinení aj z ďalšej krádeže, kedy sa piatok (14.02.2014) vo večerných hodinách spolu s ďalším maloletým (12) na ulici Š. Kukuru v Michalovciach, vlámali do  garáži. Odcudzili dve bezpečnostné vložky zámku /škoda 30,- eur/.

19-ročný Dávid zo Sobraniec sa v auguste 2013 na Tyršovej ulici v Sobranciach, násilím vošiel  do chodby obytného domu, kde následne na držiaku hasiaceho prístroja rozbil sklenenú výplň a  odcudzil práškový hasiaci prístroj /škoda 90,- eur/.

            Dvojica tínedžerov vo veku 17-rokov z okresu Trebišov, čelí obvineniu z krádeže, nakoľko vo februári v areáli železnice v katastri mesta Čierna nad Tisou, odcudzili z koľajových výhybiek 66 medených prepojok /škoda cca 345,- eur/.

            Za krádeže všetkým obvineným hrozí v prípade dokázania viny až dvojročné väzenie, u mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

 

Ukradli stovku kurčiat aj rybárske náradie

 

Polícia pátra po páchateľoch, ktorí včera v obci Spišské Tomášovce (okr. Spišská Nová Ves)  poškodili oplotenie hydinovej farmy, kde sa následne vlámali do výkrmovej  haly, z ktorej sto kurčiat.  Celková škoda bola vyčíslená na takmer 400,- eur.

            Z nedele na pondelok (17.2.2014) sa neznámy páchateľ na Varšavskej ulici v Košiciach, vlámal do predajne rybárskych potrieb, odkiaľ ukradol množstvo rybárskych navijakov, prútov, signalizátorov záberov, rybárske čižmy, háčiky, silóny, nástrahy, stojan na prúty a termoprádlo. Košická spoločnosť vyčíslila škody na 3.200,- eur.

 

V Medzeve vykopali mínu aj granát

 

            Včera počas výkopových prác na záhrade rodinného domu v obci Medzev (okr. Košice-okolie), bola nájdená stará munícia. Polícia miesto nálezu zabezpečila do príchodu policajného pyrotechnika, ktorý zistil, že ide o delostreleckú mínu kalibru 50 mm a puškový granát. Muníciu ktorá pochádza z obdobia II sv. vojny prevzal k zneškodneniu.

...

Zdroj: kpt. Ing. Alexander Szabó - hovorca KR PZ KE

Foto ilustračné - InfoNoviny.sk, archív

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...