Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Zlodej navštívil regionálnu televíziu ... a iné krimi ...

Polícia SR

Krimi - KR PZ PO kraj

1/ Štyria obvinení z krádeže v areáli píly:

            Z prečinu krádež obvinili včera policajti z Lipian štyroch miestnych chlapcov vo veku 15 – 18 rokov. 

Obvinená štvorica sa spolu s dvoma maloletými (13 roční) chlapcami 09.03.2014 v poobedňajších hodinách vlámala do oploteného areálu píly na Krivianskej ulici v Lipanoch. Po príchode k oploteniu jeden z nich rozplietol kovové pletivo a cez  vzniknutý otvor vošli do areálu. Prešli k neuzamknutej garáži, z ktorej ukradli  10 ks piestov, 10 ks ojníc, 10 ks valcov, spojkový tanier, spojkový kryt, elektrickú vŕtačku, elektrickú nabíjačku na 12 V – 24 V, hydraulické čerpadlo, hliníkový turbo chladič, brzdový kotúč, hydraulický ovládač, štartér do vysoko zdvižného vozíka, štartér z Tatry 815, 3 ks liatinových krytov z halogénového svetla a oceľovú platňu. Po tomto následne prešli k unimobunke a cez neuzamknuté dvere vošli dnu, odkiaľ z  ukradli dva predlžovacie káble s koncovkou na 380 V a elektrickú uhlovú brúsku s brúsnym kotúčom. Nakoniec z voľného priestranstva areálu píly ukradli predlžovací kábel s bubnom, predlžovací zvinovací kábel a hliníkový kábel. Celková škoda bola vyčíslená na 1 040.- €. Dvaja z obvinených už boli v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch za taký čin odsúdený rozsudkom Okresného súdu Prešov.

 

2/ Päsťou rozbil okno na železničnej stanici:

            Prešovskí železniční policajti vzniesli včera obvinenie pre prečin poškodzovania cudzej veci 27 ročnému mužovi z Bardejova.

Obvinený Bardejovčan 15.2.2014 v čase okolo 9:00 h rozbil sklenenú výplň na okne budovy Železničnej stanice v Bardejove. Sklo o rozmeroch 72,5x136cm rozbil takým spôsobom, že v zúrivosti udrel do okna zovretými päsťami. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 356,24.- €. Obvinený je stíhaný na slobode.

 

3/ Z ukradnutej karty neoprávnene vybral peniaze:

            Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie 56 ročnému mužovi z Humenného pre prečin neoprávnené vyrobenie a používanie platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty a prečin krádeže.

Koncom decembra v minulom roku odcudzil obvinený z múriku nachádzajúcom sa pri garážach na Družstevnej ulici v Humennom tam voľne položenú koženú peňaženku, v ktorej sa nachádzala finančná hotovosť, osobné doklady a bankomatová karta. Následne z tejto karty vykonal dva neoprávnené výbery v hodnote 650.- €.  Obvinený je stíhaný na slobode.

  

4/ Z televízie zmizol mikrofón:

            Krádež mikrofónu z popradskej regionálnej televízie vyšetrujú od včera popradskí policajti.

Ku krádeži malo dôjsť v období od 10.3.2014 do 21.3.2014, kedy doposiaľ neznámy páchateľ vošiel do neuzamknutej kanceláriestrižne nachádzajúcej sa na I. poschodí v priestoroch televízie. Bez poškodenia visiaceho zámku a dverí ukradol z uzamknutej drevenej skrinky, mikrofón v hodnote 540.- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Zdroj: mjr. Mgr. Daniel Džobanik Oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ PO

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...