Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Záhadná smrť nádejného pretekára motokrosu

Záhadná smrť nádejného pretekára motokrosu Andreasa (13) v garáži

...

Záhadná smrť nádejného pretekára motokrosu Andreasa (13) v garáži

Rodina ôsmaka Andreasa z Rimavskej Soboty je zrdvená.Keď sa v piatok poobede nehlásil mame Márii na mobile, začala ho hľadať a keď vošla do garáže, naskytol sa jej otrasný pohľad. Svojho syna našla nehybne ležať bez známok života v aute a hlavou dolu pod volantom. Nepomohlo mu už ani vyše hodinové oživovanie záchranárov.

Andreas bol už niekoľko rokov zamilovaný do motoriek. V garáži sa pravidelne stretával aj s kamarátmi z partie. Aj v piatok išli opravovať najskôr bicykel, a keď kamaráti odišli, Andreas ešte ostal v garáži, niečo robiť s motorkou. "Asi o hodinu, ako som od neho odišiel mi telefonovali, že Andreas nedvíha mame mobil. Okamžite som bežal do garáže, ale už som len videl ako záchranári márne bojujú o jeho život," povedal jeho najlepší kamarát a tiež motorkár Miro.

Podľa obhliadajúceho lekára bol chlapec v garáži, kde bolo cítiť aj benzín. Lekár zistil aj to, že mal poleptanú alebo popálenú aj hlavu, rameno a predlaktie. „Lekár cudzie zavinenie na mieste vylúčil a nariadil súdnu pitvu. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre usmrtenie,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Mama Mária hľadala Andreasa mobilom okolo tretej popoludní preto, lebo o pár minút sa mal už doma chystať na školský večierok. „Mal robiť sparingpartnera Vivien, s ktorou chodil do ôsmej triedy, ale boli aj frajeri. Psychicky sa zrútila aj jeho priateľka,“ povedal jeho kamarát. „Tak veľmi sa tešil na ten ples, no namiesto toho ho odniesli do Banskej Bystrice v pohrebnom voze na pitvu,“ dodal. Ples sa v škole aj začal, no hneď ako sa o tragédii v škole dozvedeli, akciu okamžite zrušili. Motorkári, rodina i ďalší kamaráti si na Andreasa spomenuili večer pri sviečkach na mieste tragédie.„Spomeňme si na neho minútou ticha a poprosím motorkárov, aby naštartovali stroje a poriadne zahučali, nech nás Andreas v nebi počuje,“ poprosil kamarátov jeho strýko Ivan.

...

Záhadná smrť nádejného pretekára motokrosu Andreasa (13) v garáži

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...