Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Zmerajú nás, aj si fúkneme

ustrojený policajt

Medzinárodná stavovská organizácia TISPOL, združujúca služby dopravnej polície európskych štátov, organizuje spoločnú dopravno-bezpečnostnú akciu. Počas tohto týždňa sa policajti zamerajú v prvom rade na kontrolu dodržiavania najvyššej dovolenej rýchlosti jazdy vozidiel. Akcia začína už dnes a potrvá do nedele. Európskej dopravno-bezpečnostnej akcie sa zúčastňujú policajti na celom území Slovenska.

 Policajné opatrenia počas Veľkonočných sviatkov

Celoeurópska akcia na rýchlosť trvá do nedele, na Veľkonočný  pondelok a v utorok si treba dať pozor na nulovú hladinu alkoholu za volantom. Do kontroly dodržiavania zákazu požívania návykových látok sa zapoja dopravní i poriadkoví policajti.    

Polícia očakáva pred, počas aj po sviatkoch zvýšenú intenzitu premávky. Vodiči sa preto musia pripraviť na zvýšený počet hliadok najmä na hlavných cestných ťahoch, nehodových úsekoch a miestach, individuálne v každom kraji. Prítomnosť polície na cestách však bude mať aj preventívny charakter, v prípade potreby budú policajti riadiť a usmerňovať premávku na miestach so zhustenou premávkou.

Nezabúdajme, na cestách sa navzájom rešpektujme, správajme sa disciplinovane, ohľaduplne, dodržiavajme dopravné predpisy a nepreceňujme svoje schopnosti. Každý z účastníkov cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom predchádzať nešťastiam na cestách. A tento týždeň to platí dvojnásobne. Polícia želám všetkým motoristom pokojné sviatky, „nohu z plynu“ a veľa šťastných kilometrov bez nehôd.

Zdroj: MV SR

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...