Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Neďaleko Rožňavy tragicky zahynul cyklista

... aktualizácia - cyklista mal v krvi 2,74 promile !!! ...

muž zahynul po páde z bicykla

Po páde z bicykla dnes popoludní v Lúčke, okres Rožňava, utrpel muž zranenia nezlučiteľné so životom. Pri schádzaní strmým kopcom nezvládol jazdu a s bicyklom skočil v betónovom odvodňovacom kanály.

Policajná správa:

Cyklista pri páde utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol

Dňa 24. 05. 2014 o 17,20 hodine riadil 58-ročný Košičan horský bicykel po št. ceste III/050161 smerom z obce Lúčka na obec Kováčová (okr. Rožňava), pričom pri jazde z kopca po vyjdení z tiahlej pravotočivej zákruty zišiel z cesty, kde narazil do priekopy a spadol. Pri páde utrpel poranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. To, či bol cyklista pod vplyvom alkoholu, bude zisťované pri pitve. Polícia zaistila bicykel za účelom znaleckého skúmania. V tejto súvislosti poverený príslušník okresného dopravného inšpektorátu OR PZ v Rožňave začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Zdroj: kpt. Mgr. Jana Mésarová - hovorca KR PZ KE



AKTUALIZÁCIA

...

Koncom mája tohto roku prišiel o život 58-ročný cyklista, ktorý spadol pri jazde na bicykli do priekopy  pri obci Lúčka v Rožňavskom okrese a zraneniam podľahol.  Pitva preukázala, že cyklista mal v krvi 2,74 promile.

Zdroj: kpt. Mgr. Jana Mésarová - hovorca KR PZ KE


Foto z miesta tragédie:

muž zahynul po páde z bicykla

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...