Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Dôchodcovia pozor na zlodejky na striebornom rimavskosobotskom aute!

Okradnutá dôchodkyňa

V týchto dňoch sa dve ženy a jeden muž pohybujú po dedinách na juhu Stredného Slovenska a možno aj v okolí Tornale i Rožňavy. Vojdú priamo do domov dôchodcov a pod zámienkou zamenenia 500 eurovky ich vo vhodnej chvíli okradnú a zmiznú. takto najnovšie okradli aj 84-ročnú dôchodkyňu Máriu z Ábelovej v okrese Lučenec.

"Pred obedom som videla, že niekto otvára bránu a cúva so strieborným autom do dvora," spômína si teta na neželanú návštevu. „Ledva chodím, tak som s paličkou vyšla von a upozorňovala som ich, že mám psa, ktorý hryzie. Im to nevadilo a vošli až do domu. Dve ženy a jeden muž. Neboli to Rómovia, boli slušne oblečení v bielom. Mohli mať okolo tridsať rokov,“ hovorí teta. „Vytiahli 500 eurovú bankovku a cheli ju rozmeniť. Tak som vytiahla peňaženku a povedala som im, že ja mám doma len 350 eur, akurát čo som dostala dôchodok. Vtedy sa ma zrazu začali pýtať, že kde mám odložené úspory, že za čo ma rodina pochová. Povedala som, že ja nemám peniaze a nejako ma pochová obecný úrad." V tom jedna zo žien vytrhla tete z rúk peňaženku a všetci traja zmizli. "Mali strieborné auto so značkou Rimavská Sobota. Viac si nepamätám. Bola to rýchlosť a som rada, že mi neublížili," dodala pani Mária. Po neznámych ženách polícia pátra. Hrozí im trest odňatia slobody až na 2 roky.

„Žiadame občanov, aby výskyt akýchkoľvek podozrivých osôb, prípadne pokusov o krádeže alebo podvody, oznámili na tiesňovú telefónnu linku polície 158 alebo na najbližší útvar polície,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Okradnutá dôchodkyňa

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...