Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Smutná nedeľa, ďalší motorkár v nebíčku

... aktualizované ...

motorkár neprežil

motorkár neprežil

Zubatá dnes skosila ďalšieho motorkára. Na R1-tke, asi 3 km pred Trnavou smerom z Nitry pri odbočke na D1-tku 51 ročný Tibor N. z okresu Košice okolie nezvládol riadenie a zrazil sa s osobným autom Rover. Aj napriek privolaniu záchranárskeho vrtulníka sa muža nepodarilo zachrániť.

Tá odbočka je dosť nevýrazná a určite ju nejeden vodič už prešvihol (ako aj ja a nie raz). A práve to sa pravdepodobne motorkárovi stalo ossudným. Podľa neoverených informácií odbočku prebehol a asi po 50 metroch zastal, snažil sa na ňu dostať cez protismer, no pri otáčaní ho nabral Rover a motorkár letel vzduchom niekoľko metrov.

R.I.P.

                                       

Správa hasičov:

Dňa 6. júla 2014 pred pol piatou podvečer bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla Rover a jedného motocyklu Kawasaki na rýchlostnej komunikácii R1 v katastri mesta Trnava. V dôsledku dopravnej nehody došlo k usmrteniu jednej osoby a jedna osoba bola zranená. Zasahujúci príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave poskytli zranenej osobe prvú pomoc a pomohli ju naložiť do vozidla zdravotnej záchrannej služby. Havarovaný automobil a motocykel zabezpečili proti vzniku požiaru a pomohli ich naložiť na vozidlá odťahovej služby. V dôsledku dopravnej nehody bola rýchlostná cesta R1 počas zásahu uzavretá.

Foto: HaZZ a PZ SR

motorkár neprežil

motorkár neprežil

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...