Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Bude v Rožňave zbierka aj na odmeny poslancov a primátora?

Rožňava - Slnečná ulica

Na oficiálnej stránke mesta Rožňava v rubrike "Pomáhajú mestu" mesto poukázalo na obyvateľov bytového domu na ulici Slnečnej 14, ktorí si za vlastné vyasfaltovali chodník, ktorý bol v dezolátnom stave:

Rožňava - Slnečná ulica

Zrejme im pohár trpezlivosti pretiekol a opravili si to za vlastné. To zverejnenie na stránke mesta mi teda pripadá ako výsmech priamo do očí obyvateľom tohto mesta. V tomto volebnom období (2010-2014) boli mieste dane neraz upravované, samozrejme, smerom hore. Nedávno sme pompézne odhlasovali na zasadnutí MZ nákup recyklátora, ktorý by mal pomôcť práve v tejto oblasti opráv výtlkov a zničených komunikácií. Ani sa nenazdáme a bude tu zima a začínam mať strach, že sa nejaké diery v meste zalátajú.

Rožňava - Slnečná ulica

Hneď vedľa medzi bytovými domamami Slnečná 16 a 17 sú tiež obrovské výtlky. Žeby sa aj tu obyvatelia poskladali na opravu?

Rožňava - Slnečná ulica

Niečo také, že mesto nemá peniaze asi nie je pravda, keď sa našlo na zvýšenie platu vedúcich predstaviteľov mesta klik TU, prípadne máme na odmeny poslancov klik TU, ktorých sa držia ako kliešte.

Odmeny poslancov za roky 2011, 2012, 2013 - klik TU.

Alebo ak na odmeny nebude, ľudia zorganizujú zbierku? S vyplazeným jazykom

Roman Ocelník, poslanec MZ Rožňava

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...