Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Fanúšikovia z celého Slovenska vypredali popradskú arénu na počesť Paľovi Demitrovi

Fanúšikovia z celého Slovenska vypredali popradskú arénu na počesť Paľovi Demitrovi

Prvý z troch exhibičných a charitatívnych zápasov výberu Slovak Stars a legien St. Luis Blues beznádejne vypredal popradský zimák. Diváci z každého kúta Slovenska si prišlo na svoje. V drese Slovak Stars nechýbali ani Peter Šťastný, jeho brat Anton, Šatan. Bondra, Chára, Višňovský, Kroták, za St. Luis nastúpili aj Ľuboš Bartečko a Michal Handzuš.

Gólov padlo ako maku a po remíze v riadnom hracom čase 8:8 sa o víťazstve Slovenských hviezd 9:8 rozhodlo až v samostatných nájazdoch, ktoré rozhodol kto iný ako Miro Šatan, keď aj v zápase strelil ešte ďalšie štyri góly. O skóre vôbec nešlo, ale o zábavu a hlavne spomienku na Paľa Demitru. Krásny moment prišiel v 38 minúte, keď zhaslo svetlo, na svetelnej tabuli sa objavil nápis Pavol Demitra – nikdy nezabudneme a potom aj jeho číslo 38. „Peter Bondra, útočník výberu Slovak Stars: "Najmä 38. minúta bola veľmi emotívna. Na ľade sa stretli dve, možno i tri generácie slovenského hokeja. Mali sme čas aj trochu podebatovať a zaspomínať trebárs aj na kvalifik&a acute;ciu v Sheffielde. Bola to naozaj veľmi dobrá akcia. Diváci nám vytvorili skvelú kulisu. "Bola to krásna spomienka na Dema, s ktorým som odohral pred 15 rokmi nádhernú sezónu v drese St. Luis v jednom útoku a spolu s nami hral vtedy aj Michal Handzuš,“ povedal Ľuboš Bartečko. „Paliho sme si uctili veľmi dôstojne. Skutočnosť, že prišiel plný štadión svedčí o tom, že ľudia si takúto akciu veľmi vážia. Bola pre nás česť hrať spolu či proti sebe, pretože sa tu stretlo mnoho veľkých osobností svetového hokeja," pridal sa Zdeno Chára. „Bol by som radšej, ak by tu Paľo bol s nami a takáto akcia by vznikla z iného dôvodu,“ zdôraznil Michal Handzuš.Druhý zápas exhibície sa odohr&aa cute; v ôpiatok v Trenčíne a celá skvelá akcia sa zakončí v sobotu v Bratiislave.

Slovak Stars - St.Louis Blues po sn (3:2, 4:3, 1:3)

Góly: 12. Šatan (Bezák), 16. Cíger (Chára), 17. Šatan, 22. Chára (A. Šťastný), 24. Šatan, 33. Bondra (Višňovský), 35. Pavlikovský (Suchý), 60. Šatan (Bondra) - 8. Bartečko (Federko), 19. T. Nash (Bartečko), 27. Bartečko (Handzuš), 30. Young (Bartečko), 37. Y. Šťastný, 51. Handzuš (Nash), 54. Young (Chase), 57. Mayers, rozhodujúci nájazd Šatan. Rozhodovali: Marušin, Findura, 4500 divákov (vypredané).

Slovak Stars: Šimonovič - Chára, Marcinko, Višňovský, Suchý, Droppa - Bondra, P. Šťastný, A. Šťastný - Šatan, Bezák, Cíger - Kroták, Pavlikovský, Lintner. Tréner: Vladimír Šťastný

St.Louis Blues Alumni: McLennan - Bartečko, Low, Chase, Finley, Silinger - Y. Šťastný, Federko, Young - Mayers, Handzuš, Wensink - Yake, Patey, T. Nash, Tréner: Július Šupler

Fanúšikovia z celého Slovenska vypredali popradskú arénu na počesť Paľovi Demitrovi

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...