Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Parádne dni ...

Letecké dni Sliač

...

Parádne letecké dni v Sliači môžete navštíviť ešte aj v nedeľu

Letecké dni sú pre všetkých aktérov jedinečnou príležitosťou predstaviť svoje umenie vo vzduchu a krásu leteckej techniky na zemi. MLD SIAF sa stali na Slovensku rešpektovaným podujatím, najväčším svojho druhu. Organizátori opäť očakávajú návštevnosť atakujúcu hranicu stotisíc ľudí.

SIAF sa teší obrovskej pozornosti odbornej i laickej verejnosti doma aj v zahraničí. Letecké dni sú spojené s pripomenutím si najvýznamnejšej udalosti v dejinách Slovákov – s oslavou Slovenského národného povstania. Medzinárodné letecké dni na Sliači sa vyprofilovali na najväčšie podujatie organizované na Slovensku. Pre nás, organizátorov, je to záväzok a za celý prípravný a realizačný štáb môžem sľúbiť, že urobíme všetko, aby sme udržali vysoko nastavenú latku," konštatuje riaditeľ MLD SIAF 2014 a riaditeľ Slovenskej leteckej agentúry Hubert Štoksa

Slovenská špička

Veľkým lákadlom je každý rok aj prezentácia domácich. Slovenské vzdušné sily ponúknu na SIAF-e 2014 bohatý program. Hlavným bodom bude sólo vystúpenie lietadla a prezentácia leteckého umenia pilota MiG-29 Fulcrum. Tento rok sa v pozícii solo display pilota predstaví major Martin "MAT" Kuterka, pre ktorého je to prvá sezóna, kedy prezentuje lietadlo MiG-29 na verejnosti. "Práca vo vzdušných silách je kolektívna, a ani výsledky, ktoré piloti dosahujú by nebolo možné docieliť bez podporného personálu či už technikov lietadiel, riadiacich letovej prevádzky a zabezpečujúceho personálu. Všetci príslušníci vzdušných síl majú svoj podiel na výslednom efekte leteckých dní , za čo im ďakujem. Zároveň sa chcem poďakovať všetkým zahraničným účastníkom SIAF 2014, ktorí prijali pozvanie a obohatia tak program leteckých dní leteckými a statickými ukážkami," hovorí brigádny generál Ing. Miroslav KORBA, veliteľ Vzdušných síl OS SR.

Najväčšia letecká udalosť roka sa každoročne spája aj s končiacimi sa prázdninami. Dobré skúsenosti z minulých rokov  boli dôvodom, že aj teraz si deti v areáli letiska Sliač  budú môcť vyskúšať množstvo atrakcií. Pre najmenších návštevníkov SIAF-u bude k dispozícii svet zábavy s BCF, farebný svet s Kofolou, dobrodružstvo s Algidou, ale aj Xbox fan arénu s Microsoftom. Rodiny s deťmi určite privítajú veľký fun park so skákacími hradmi a šmýkačkami, jednou z najväčších atrakcií bude iste hangár plný hracích konzol Xbox 360. Samozrejmosťou je maľovanie na tvár, cirkusové šapitó č i jazda na jednokolke.Najjednoduchšou možnosťou ako sa zúčastniť na SIAF 2014 a vyhnúť sa dopravným komplikáciám, je využiť autobusovú linku SIAF 2014. Premávať bude  v pravidelných intervaloch zo zastávky, ktorá sa nachádza v blízkosti železničnej stanice v Banskej Bystrici (nástupište MHD č. 2) a na autobusovej stanici vo Zvolene (nástupište č. 13). Linka SIAF 2014 zo smeru Banská Bystrica dopraví návštevníkov priamo k bráne letiska a bude spoplatnená. Linka SIAF 2014 zo smeru Zvolen  dopraví cestujúcich na autobusovú zástavku Mestský úrad Sliač (linka je spoplatnená) odkiaľ sa presunú cca 50 m peši na zás tavku kostol Sliač a bezplatne sa dostanú až k bráne letiska. Kyvadlová doprava bude premávať od Parkoviska III. k bráne č. 3 a späť, pričom je určená pre návštevníkov, ktorí použijú na parkovanie vozidiel Parkovisko III. a Parkovisko IV. Premávať bude podľa potreby.

Parkovanie aj kyvadlová doprava sú zadarmo

...

Letecké dni Sliač

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...