Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Narobil niekoľkotisícové škody, v zbere dostal 10 é

Polícia SR

Ukradnuté súčiastky odpredali v zberni za 10.- €:

Prešovskí železniční policajti obvinili včera z prečinu krádeže dvoch chlapcov z Chminianskych Jakubovian (okr. Prešov) vo veku 16 a 29 rokov. 

Obvinená dvojica na prelome apríla a mája tohto roku ukradla rôzne veci z bývalého rušňového depa v Prešove. Na budove kotolne rozbili okno a cez takto vzniknutý otvor vošli do budovy, odkiaľ odcudzili súčasti pracovných strojov, plechové kryty odvodňovacích kanálov a súčastí elektrických rozvodov. Tieto následne odniesli a odpredali v zberni druhotných surovín za čo dostali  asi 10,-EUR, ktoré si rozdelili. Škoda spôsobená krádežou bola vyčíslená na 5 371,02,- € a poškodením na 44,95,-€. Obvinení sú stíhaní na slobode.

 

Pristihnutí pri čine:

Dve policajné hliadky zadržali v pondelok (08.09.2014) večer na mieste krádeže troch mužov (19r., 25r. a 26r.) z Rokycian, okr. Prešov.

V čase okolo 21:00 h prišli všetci traja na osobnom aute Škoda Felícia k areálu bývalého poľnohospodárskeho družstva v obci Rokycany. Z auta vybrali vrecia a vedrá a dvaja najstarší pomocou železnej tyče, ktorú našli na zemi, začali páčiť plech na hale s uskladnením obilím. Tretí zatiaľ dával pozor, či niekto nejde. Po vypáčení plechu všetci traja vošli do haly a vedrami začali plniť vrecia obilím – raže. Avšak keď naplnili cca štyri vrecia boli vyrušení a následne aj prichytení správcom hospodárskej haly. Privolaní policajti mužov zadržali a predviedli na policajné oddelenie. Všetci traja boli obvinení z prečinu krádeže, pričom na najstaršieho bol spracovaný aj podnet na vzatie do väzby. Ostatní sú stíhaní na slobode..

 

Požiar školského hangára:

Nočný požiar hangáru v areály školy v Zborove, okr. Bardejov, zničil rôzne školské zariadenie.

K požiaru došlo v pondelok 8.9.2014 v čase okolo 1:35 h za doposiaľ nezistených okolností. Plechový hangár slúžil škole ako sklad použitého zariadenia. Plamene zničili uskladnené školské lavice, pracovné stoly, skrine a dvere. Zároveň došlo k obhoreniu drevených trámov strechy a malotraktora a k poškodeniu sklenených výplní na plastových dverách a oknách vedúcich do priestorov školy ako aj fasáda samotnej školy. Spôsobená škoda bola predbežne vyčíslená na 3 500.- €. Prípad vyšetruje polícia v Bardejove ako prečin poškodzovania cudzej veci.

Zdroj: mjr. Mgr. Daniel Džobanik Oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ PO

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...