Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Ušetrite na kúrení! Na Rožňavskom jarmoku Vám ukážeme, ako.

Ušetrite na kúrení!

...

Firmy CentrumTel s.r.o., a AgraBat s.r.o. ponúkajú teplovzdušné a teplovodné peletové PiQuadro calore pece s výkonom od 7 do 26 kW na vykurovanie miestností od 180 do 330 m3.

V porovnaní s inými typmi vykurovania peletové pece výrazne šetria čas alebo vaše finančné prostriedky na kúrenie.
Sú určené do obytných priestorov, nie kotolní. Svojím nadčasovým dizajnom sa hodia do všetkých typov domácností.

Ponúkame vám modely Carbonara, Radicchio, Piadina a Bruschetta.

Model BRUSCHETTA je ideálny model pre tých, ktorí požadujú užívateľsky príjemnú a mnohostrannú peletovú pec, ktorá sa ľahko prispôsobí vášmu nábytku, bez ohľadu na jeho štýl. Vynikajúci pomer výkon - cena robí z modelu Bruschetta jedinečnú a nezameniteľnú peletovú pec v prevedení s manuálnym alebo automatickým režimom ovládania.

Ušetrite na kúrení!


Model Carbonara
je tou pravou voľbou pre tých, ktorí požadujú vysoko kvalitnú peletovú pec s vynikajúcim dizajnom a modernými líniami. Tento model je vybavený dverami z tvrdeného skla a zrkadla, ktoré umožňujú vidieť plamene pri horení. Táto peletová pec negeneruje len teplo, ale taktiež Vám ukáže Váš obraz. Táto pec na drevené pelety je vybavená automatickou moduláciou výkonu kotla pre ohrev vzduchu, prehľadnou obrazovkou pre nastavenie hlavných funkcií.

Ušetrite na kúrení!


Model PIADINA je vybavený systémom, ktorý umožňuje zaistiť distribúciu horúceho vzduchu do priľahlých miestností. Táto peletová pec vám umožní nastaviť teplotu miestností nezávislo od jej umiestnenia.

Ušetrite na kúrení!


Teplovodná peletová pec RADICCHIO vykonáva funkciu priamo výhrevnej peletovej pece a súčasne ohrieva vodu pre radiátory alebo podlahový vykurovací systém v celom dome. S pomocou špeciálnej sady môže model RADICCHIO vyrábať teplú vodu pre kúpeľne a kuchyne.

Ušetrite na kúrení!

Vykonávame montáž, spustenie a servis našich pecí vrátane dodávok a montáže komínov. Zároveň predávame drevené pelety do peletových pecí.

Viac informácií dostanete v našom stánku na Rožňavskom jarmoku v dňoch 18. - 20. 9. 2014, na tel. čísle 0905 944 844, na našom webe http://www.agrabat.com/pece a www.piquadrocalore.sk, maili agrabat@stonline.sk.

Rožňavský jarmok

Pre zväčšenie klik na leták:

Ušetrite na kúrení!

...

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...