Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Mladík pravdepodobne uhorel v aute ... a iné

požiar auta

1/  Pravdepodobne zhorel v aute

            Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Snina začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia, ku ktorému malo dôjsť dnes / 23.09.2014 / v čase o 02:30 hodine  na Ul. Osloboditeľov,  v obci Belá nad Cirochou.

Vo dvore medzi budovami bývalého obecného úradu a požiarnej zbrojnice, došlo za doposiaľ nezistených okolností k  požiaru osobného motorového vozidla, kde po jeho uhasení bolo zistené, že na strane  vodiča na prednom sedadle sa nachádza  nehybné ľudské telo. Na základe ďalších zistení bolo preukázané, že ide o 22 ročného miestneho muža.   Na miesto sa dostavil aj zisťovateľ príčin požiarov, ktorý uviedol, že k požiaru vozidla došlo pravdepodobne od cigaretového ohorku. Polícia na mieste zaistila ďalšie stopy, ktoré  budú zaslané na kriminalisticko-expertízne skúmanie.  Z dôvodu presného zistenia príčiny smrti mladého muža, bola nariadená  pitva.

 

 

2/  Zranený pri výstavbe diaľnice D1

            V dopoludňajších hodinách včerajšieho dňa / 22.09.2014 / došlo v katastri obce Bertotovce pri výstavbe diaľnice D1 Fričovce - Svinia na stavenisku,  k zraneniu 39 ročného Stropkovčana, ktorý na stavbe pracoval.

Počas stavebných prác vyskočila hydraulická tyč z oceľovej podložky a  kotviaca tyč následne zasiahla pracovníka.  Zranenie v tvárovej časti hlavy si vyžiadalo lekárske ošetrenie a následnú hospitalizáciu v nemocnici s presne nezistenou dobou liečenia. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Chminianska Nová Ves začal v predmetnej veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

 

3/  Zlákal ich farský úrad

            Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Poprad  vzniesol obvinenie z prečinu porušovania domovej slobody v súbehu s prečinom krádeže, spáchaného formou spolupáchateľstva  štyrom mladíkom z obce Spišský Štiavnik.

Obvinení vo veku 14,14,16 a 18 rokov mali 18.09.2014  v uvedenej obci na Ul. Mariánske námestie, po vzájomnej dohode vojsť na oplotený pozemok farského úradu, kde následne demontovali sklenenú výplň na zadných vchodových dverách a vošli dnu.  Chodbičkou prešli k drevenej skrini, z ktorej vzali  rôzne cukrovinky aj finančnú hotovosť v maďarskej, ukrajinskej ako aj v  českej mene. Škoda doposiaľ nebola vyčíslená.  Obvinení sú stíhaní na slobode.

Zdroj: npor. Ing. Jana Migaľová Oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ PO

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...