Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Vypátrali „autičkárov“ ... a iné

Polícia SR

Policajti v Michalovskom okrese vypátrali a následne z prečinu krádeže obvinili 16-ročného Tomáša a 28-ročného Ernesta z okresu Michalovce. Títo sa v júli tohto roku spoločne z doposiaľ  nestotožneným tretím komplicom vlámali do motorového vozidla zn. Škoda Felícia, zaparkovaného na parkovisku vo Veľkých Kapušanoch. Z vozidla odcudzili kožené puzdro s hotovosťou 100,- eur a osobnými dokladmi, následne z palubovky vymontovali autorádio. Takto krádežou vecí spôsobili škodu vo výške 200,- eur a poškodením vozidla škodu vo výške 250,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí až dvojročné väzenie, u mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

 

Rybár si privlastnil ryby aj napriek zákazu

Z prečinu pytliactva polícia obvinila 42-ročného Elemíra z okresu Trebišov, ktorý v noci zo dňa 12. na 13. septembra 2014 lovil ryby pri nápustnom kanáli do Zemplínskej Šíravy (v rybárskom revíre) v katastri obce Vinné. Aj napriek tomu, že je riadnym členom Slovenského rybárskeho zväzu neoprávnene zasiahol do rybárskeho práva tým, že ulovené ryby v počte sedem kusov (pleskáč vysoký) o celkovej hmotnosti 3 kg, si po ulovení vložil do vedra a privlastnil si ich i napriek tomu, že v tomto rybárskom revíri s režimom „Lovenie rýb a ich púšťanie“ je zakázané ulovenú rybu si privlastniť. Rybársky zväz vyčíslil škodu na 30,- eur. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

 

Babku okradol kým spala

Spišskonovoveskí policajti z prečinu krádeže obvinili 25-ročného Petra zo Spišskej Novej Vsi. Tento v uplynulú sobotu okolo 01,00 hodiny v Spišskej Novej Vsi, počas návštevy svojej babky (80),  využil to, že spala a z kabelky jej ukradol finančnú hotovosť 100,- eur. Peniaze následne použil pre svoje potreby. Nebola to jeho prvá krádež, nakoľko už bol za obdobný skutok postihnutý v apríli tohto roku. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.

Zdroj: kpt. Ing. Alexander Szabó - hovorca KR PZ KE

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...