Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Vlámali sa do domu i do áut ...

a

Včera (8.10.) vo večerných hodinách sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal do rodinného domu v obci Rankovce (okr. Košice okolie), odkiaľ z chodby odcudzil pokladničku s finančnou hotovosťou 100 eur. Majiteľke spôsobil celkovú škodu vo výške 150 eur. Bidovskí policajti v tomto prípade začali trestné stíhanie pre prečin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody.

Včera (8.10.) popoludní sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal do motorového vozidla zn. Fiat Ducato, odkiaľ ukradol kufor, v ktorom sa nachádzalo zbíjacie kladivo, šesť sekáčov, tlmiče na uši a mazadlo. Majiteľovi vznikla škoda 2.500 eur.

Včera (8.10.) okolo obeda na parkovisku v oblasti Morské okolo (okr. Sobrance) sa doposiaľ neznámy páchateľ vlámal do vozidla zn. Mazda, odkiaľ odcudzil kabelku, v ktorej sa nachádzala peňaženka s finančnou hotovosťou 110 eur, osobné doklady a tiež dva mobilné telefóny. Majiteľke spôsobil škodu vo výške 650 eur. Ďalej z auta odcudzil bundu, v ktorej bol mobilný telefón, pričom majiteľovi vznikla škoda 480 eur.  Poškodením vozidla bola škoda vyčíslená na 500 eur. Sobraneckí policajti v danej veci začali trestné stíhanie pre prečin krádeže a poškodzovania cudzej veci.

 

Polícia radí, ako predísť krádeži vecí z áut

Polícia opätovne upozorňuje občanov, aby si vo vozidle nikdy nenechávali na sedadlách a odkladacích plochách žiadne dôležité a cenné veci, napr. kabelky, kufríky a inú batožinu, elektroniku (mobilný telefón, notebook, fotoaparát, videokamera), doklady od vozidla a iné osobné doklady, peňaženky a voľne položené peniaze či oblečenie. Aj zdanlivo bezcenná vec môže zlodeja prilákať. Zlodejovi stačí na krádež vašich vecí len niekoľko sekúnd, počas ktorých sa vzdialite od vozidla. Mnohí ľudia si z auta robia výkladnú skriňu a potom sa čudujú, keď im niekto rozbije okno a čo vidí, to zoberie – zapamätajte si, že príležitosť robí zlodeja a sú páchatelia, ktorí takéto príležitosti priam vyhľadávajú. Ponechaním cenných vecí na viditeľnom mieste vo vozidle zvyšujete riziko ich odcudzenia a poškodenie vozidla, preto si chráňte svoj majetok a nedajte šancu zlodejom.

Zdroj: kpt. Mgr. Jana Mésarová - hovorca KR PZ KE

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...