Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Hobby tohto kriminálnika je znásilňovanie žien, dnes bolo na súde zaujímavo

Jozef Varga z Rimavskej Soboty znásilňuje ženy

...

Sexuálny násilník sa vyhol definitívnemu trestu zrušením svojho advokáta

Jozef Varga (40) z Rimavskej Soboty sa dnes na súde nedozvedel, na koľko pôjde do basy za znásilnenie susedy z vedľajšieho paneláku. Keď sa už sudkyňa chystala, že prečíta rozsudok zrazu si vypýtal slovo Jozef a verejne oznámil, že nie je spokojný so svojim obhajcom a končí s ním spoluprácu.

To zaskočilo nielen jeho obhajcu, ale aj sudkyňu, ktorá musela prerušiť pojednávanie a nechala si čas na rozmyslenie. Potom oznámila Jozefovi, že mu dáva 10 dňovú lehotu na to, aby si zohnal advokáta, v opačnom prípade mu pridelí ona náhradného a potom už Jozef nebude môcť vymýšľať obštrukcie.

Podľa psychológov je Jozef mimoriadne nebezpečný pre spoločnosť. Už v roku 1991 a 2000 bol odsúdený za pokusy o znásilnenie a keď sa vrátil z dvanásťročného pobytu za mrežami, tak v januári tohto roka znásilňoval opäť. „11. januára vošiel so súhlasom majiteľky do jej bytu. Počas rozhovoru ju požiadal, aby mu požičala kuchynský nôž, s ktorým si chcel odrezať niť z oblečenia. Následne sa jej s nožom v ruke začal vyhrážať dorezaním, ak sa nevyzlečie a porezal ju na brade," povedala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ženu ešte udrel viackrát päsťou do tváre a keď sa začala báť, že svoje vyhrážky uskutoční tak urobila, čo jej prikázal. „Jozef je agresívny a má to aj v trvalej poruche osobnosti. Má patologickú sexuologickú aktivitu, narušenú psychiku a bez ochrannej a ústavnej liečby je jeho pobyt na slobode nebezpečný,“ povedal aj psychológ. Sudkyňa odročila pojednávanie na neurčito.

Kriminálnik Jozef Varga bol agresívny aj na súde voči prítomnej verejnosti.

...

Jozef Varga je obžalovaný:
- § 199 odsek 1, 2 písmeno a Trestného zákona číslo 300/2005 Zbierky zákonov v znení zákona číslo 1/2014 Zbierky zákonov
- § 212 odsek 2 písmeno a, odsek 3 písmeno b Trestného zákona číslo 300/2005 Zbierky zákonov v znení zákona číslo 1/2014 Zbierky zákonov

...

pre zväčšenie klik na časť TZ:

Jozef Varga z Rimavskej Soboty znásilňuje ženy

...

Jozef Varga z Rimavskej Soboty znásilňuje ženy

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...