Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

V okrese Rožňava postavili 70 kandidátov

SDS

...

... OZNAM POLITICKEJ STRANY ...

...

KOMUNÁLNE VOĽBY 2014


Strana demokratického Slovenska prekročila polrok svojej existencie. Za jej vznik sa podpísalo šestnásťtisíc signatárov. Od 8. marca, keď sa konal ustanovujúci snem, počet členov prevýšil tisíc a ďalej rastie. Tým sa už v súčasnosti zaraďujeme k najväčším politickým subjektom na Slovensku. Politická štruktúra SDS dnes pokrýva takmer deväťdesiat percent okresov Slovenska, pretože chceme byť v bezprostrednom kontakte s občanmi regiónov a reagovať tak na ich potreby.

Bezprostredne po svojom etablovaní pripravila SDS kandidátku pre voľby do Európskeho parlamentu. V súčasnosti sa zameriavame na novembrové komunálne voľby. Nominovali sme takmer dve tisícky kandidátov na posty primátorov, starostov a poslancov miestnych zastupiteľstiev. To naznačuje, že za našu stranu kandiduje aj množstvo sympatizantov politicky neorganizovaných. Predpokladáme, že energia a aktivita, ktorú sme vynaložili v rámci týchto volieb, sa zúročí v rozšírení povedomia a politickej akceptácie našej strany.

OKRES ROŽŇAVA

V okrese Rožňava kandiduje 63 poslancov,6 starostov a 1 kandidát na primátora mesta Dobšiná.

Svojou stredo-ľavou politikou v okrese Rožňava chceme osloviť najmä voličov strany SMER-SD, ktorí nie sú spokojný s vedením strany jedného muža a ktorí sa v neposlednom rade dištancujú od káuz s tým spojených.

Ponúkame novú alternatívu sociálno-hospodárskeho rozvoja okresu Rožňava založenú na odbornosti a nie na politických nomináciách.

Ďakujeme za podporu našich kandidátov.

...

www.sdska.sk

SDS

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...