Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

V kruhu študentského parlamentu ... 2. pokus :-)

Rožňava Námestie baníkov

...

V kruhu študentského parlamentu.

 

V súčasnosti  často kritizovanom diskusnom fóre študentského parlamentu sme si dohodli ďalšie stretnutie  s mladými ľuďmi na ich domácej pôde a to na zasadnutí študentského parlamentu, ktoré sa uskutočnilo dnešného dňa v CVČ.

                Musím konštatovať, že je to skupina veľmi sympatických mladých ľudí,   ktorí sa aktívne zapájajú do študentského diania v našom meste. Dokážu si rozdeliť prácu medzi sebou, vedia odhadnúť svoje skúsenosti, schopnosti, vedia organizovať a čo je hlavné majú svoje vlastné názory, nápady a návrhy.

                Počas mojej návštevy práve pripravovali spomienkový program na 17. november 1989, uvažovali o tom, ako to pripraviť, kde by sa to malo uskutočniť o ktorej hodine, ako by mala vyzerať pozvánka, kto bude mať aký príhovor, ako uskutočniť sviečkový pochod a ďalšie záležitosti týkajúce sa tohto dňa, pretože tento deň nie je len spomienkou na nežnú revolúciu ale je aj Dňom študentov.

                Popri náročnom štúdiu zvládli zorganizovať „Street Workout Jam / gymnastika pod holým nebom /, ktoré sa má uskutočniť 22.11.2014 o 14.00 hod. v Rožňave na Námestí baníkov a ďalšie zaujímavé aktivity. 

                Samozrejme,  nedalo nám  nespomenúť aj diskusné fórum na Radnici. Pokiaľ z nás dospelých má niekto pocit, že to  študenti nezvládli, tak aj oni majú rovnaký pocit, až na to, že to nezvládli poniektorí dospelí. Boli znechutení zo správania niektorých kandidátov, ako aj jednotlivcov prítomných v sále, pričom si utvorili svoj vlastný obraz o kandidátoch. Vyjadrenie,  „som rada, že nemusím ešte voliť“,  má byť varovným signálom pre každého súčasného ale aj budúceho kandidáta, či už na post primátora alebo poslanca.    

                Ďakujem za pozvanie a prajem nie len študentskému parlamentu ale všetkým mladým ľuďom ďalšie úspešné aktivity.

 

                                                                                                                             Mgr. Monika Polgáriová

Pre zväčšenie klik na plagát:

Mgr. Monika Polgáriová

...

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...