Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Ruky - nohy mu dolámal ...

a

Zlomené predlaktia,  predkolenie a bodná rana

Polícia v Humennom začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví, nakoľko došlo k zraneniu 50 ročného Miroslava.

Vo večerných hodinách z nedele / 16.11.2014 / na pondelok / 17.11.2014 /  za osadou Podskalka v Humennom pri miestnom potoku zvanom Ptava, vtedy neznámy muž fyzicky napadol Miroslava. Tento Humenčan pri útoku utrpel viaceré zranenia a to zlomeninu pravého a ľavého predlaktia,  zlomeninu predkolenia pravej nohy ako aj bodnú ranu na pravom ramene.  Vyšetrovaním bolo zistené,  že útoku sa mal dopustiť 31 ročný Gabriel z Podskalky, ktorý bol vyšetrovateľom Okresného riaditeľstva Policajného zboru Humenné obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví.  Obvinený muž bol zadržaný,  umiestnený do cely policajného zaistenia a po vykonaní procesných úkonov bol spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Gabrielovi v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.

 

Vzal kláty dreva

            Včera /  17.11.2014 / krátko po 18-tej hodine bola v zmysle zákona zadržaná osoba a to 16 ročný  Patrik,  pochádzajúci z obce Jarovnice.

Patrik je podozrivý z prečinu krádeže, ktorej sa mal dopustiť v uvedený deň podvečer, pri ktorej odcudzil drevnú hmotu zo zadnej časti objektu predajne v uvedenej obci.  Mladík preskočil oplotenie  a odniesol si 14 klátov dreviny jedľa.  Pri ďalšom vyšetrovaní bolo zistené, že Patrik  za obdobný čin už bol v predchádzajúcich 12-tich  mesiacoch opakovane postihnutý.  Na základe uvedeného bolo v tomto prípade Jarovničanovi  vznesené obvinenie z prečinu krádeže – stíhaný je na slobode.   Prípadom sa zaoberá Obvodné oddelenie Policajného zboru  Jarovnice.

 

 

Konárom rozbil okná a dvere

            Hodinu po polnoci včerajšieho dňa / 17.11.2014 / 83 ročná žena  z obce Jarovnice oznámila na linku 158, že sa jej syn Jozef  sa vrátil do miesta spoločného obydlia,  z ktorého bol dňa 16.11.2014 v čase o 23:10 hodine  v zmysle zákona vykázaný a to hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Jarovnice, nakoľko sa dopúšťal priestupku proti občianskemu spolunažívaniu.

Matka ďalej v oznámení uviedla, že 47 ročný syn dreveným konárom  porozbíjal sklenené  okná  a dvere domu, taktiež sa jej i deťom vyhrážal zabitím  a päsťou ju udrel do hrude.  Keďže Patrik neuposlúchol pokyn na  vykázanie zo spoločného obydlia  a svojím konaním vzbudil  u matky  dôvodnú obavu o život a zdravie, bol políciou obmedzený na osobnej slobode a následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia.   Poverený príslušník  v tejto veci začal trestné stíhanie pre  prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia v súbehu s prečinom nebezpečného vyhrážania,  z ktorých bolo Patrikovi vznesené obvinenie.   Na obvineného bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému ,,synovi,,  trest odňatia slobody až na tri roky.

 

Ryba v poštovej schránke

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Stropkov začal trestné stíhanie pre prečin nebezpečného vyhrážania.

Doposiaľ neznámy páchateľ z neznámych príčin v dobe od 18:00 hodiny  16.11.2014 do 11:00 hodiny 17.11.2014 vložil hlavu z mŕtvej ryby do poštovej schránky pripevnenej na plote pred jedným z rodinným domom v Stropkove,  na Ul. Záhradnej. Páchateľ pravdepodobne hodil aj igelitové vrecúško s vnútornosťami z ryby do dvora domu. U majiteľky domu takýmto konaním páchateľ vzbudil dôvodnú obavu o svoj život a zdravie. Páchateľovi v prípade vypátrania a preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

Zdroj: npor. Ing. Jana Migaľová Oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ PO

Ryba Žilina

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...