Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Zubatá na cestách skosila dvoch mladých mužov!

a

K prvej tragickej nehode došlo dnes (6. 12.) o 03,45 hodine medzi obcou Malá Ida a mestom Košice – Šaca v katastri obce Malá Ida (okr. Košice okolie), pri ktorej zahynul 23-ročný vodič  z okresu Košice okolie. Vodič viedol osobného motorové vozidlo Citroen Xsara aj napriek tomu, že nie je držiteľom vodičského preukazu. Vozidlo viedol  z obce Malá Ida smerom na Košice – Šaca, pričom pri odbočke na golfové ihrisko v ľavotočivej  zákrute predbehol pred sebou idúce vozidlo a po zaradení sa pred neho nezvládol riadenie. Zišiel z cesty do priekopy, kde ľavou časťou a strechou narazil do stromu. Odtiaľ sa vozidlo odrazilo a prednou časťou narazilo do betónového priepustu vedúceho z cesty do lesného porastu. Vodič pri náraze utrpel mnohopočetné vnútorné poranenia, ktorým na mieste podľahol. Pri dopravnej nehode došlo k poškodeniu dopravnej značky obmedzujúcu rýchlosť na 60 km/h a zákaz predchádzania (škoda 100,-€). Škoda na vozidle bola vyčíslená na 2.000,-€. Polícia vozidlo zaistila za účelom expertízneho skúmania.

Ďalšia vážna nehoda sa stala na ulici Tr. KVP v Košiciach o 07,20 hodine v smere na Luník IX, kde 24-ročný vodič z Košíc viedol osobné motorové vozidlo zn. Ford Fiesta, pričom neprispôsobil rýchlosť vozidla svojim schopnostiam a v mierne pravotočivej zákrute vyšiel mimo vozovku na trávnik. Potom s vozidlom narazil do oceľovej konštrukcie reklamného pútača a niekoľkokrát sa s vozidlom prevrátil, pričom mladého Košičana z vozidla vymrštilo. Pri dopravnej nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Škoda na vozidle bola vyčíslená na 4500,-€, na reklamnom pútači 1500,-€.

            Polícia v oboch prípadoch začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Okolnosti dopravných nehôd sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Zdroj: kpt. Mgr. Jana Mésarová - hovorca KR PZ KE

Ryba Žilina

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...