Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

K Jessice a Ibimu sa môžu pridať aj deti z okolia Rožňavy

Jessica a Ibi Maiga

Sedemročná Jessica a Ibi Maiga vyzývajú deti z celého Slovenska, aby sa pridali k nim a zapojili k pomoci chudobným a chorým deťom v Afrike.

Všetko to vymyslela Jessica z Rimavskej Soboty a dnes v preplnenej telocvični ZŠ Dobšinského Jessica s Ibim predstavili ich víziu do najbližších dní. Dievčatko dostalo nápad ako pomôcť africkým deťom v ich trápení.

„Chcela som doma upliesť z gumičiek veľa náramkov, lenže samej by mi to strašne dlho trvalo. Preto som oslovila s prosbou o pomoc Ibiho Maigu a teraz spolu vyzývame všetky deti na Slovensku, aby doma robili nielen náramky, ale hocičo pekné, čo by sa dalo na detskej burze 18. marca predať a peniažky by sa potom zaniesli deťom do Afriky,“ prezradila Jessica. „My dospelí myslíme väčšinou len na seba, ale deti myslia aj na svojich kamarátov. Pomôžem Jessice a urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby sa táto skvelá myšlienka podarila zrealizovať. Určite nepomôžeme všetkým trpiacim deťom v Afrike, ale každá pomoc je dobrá, pridal sa Ibi.

Čo poviete na tento nápad? Ak sa vám páči, začnite robiť aj vy doma hocijaké predmety, a prineste ich s rodičmi 18. marca do Rimavskej Soboty na detskú burzu a takto tiež pomôžete prispieť Jessice a Ibimu na pomoc deťom v Afrike.

Jessica a Ibi Maiga

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...