Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Potvrdené, za smrť mladých mužov môže ťažká opilosť!

tragická dopravná nehoda

...

Aktualizácia.

Vodič, ktorý šovféroval, sa nachádzal v ťažkom stupni opilosti Pri pitve mu namerali 1,72 mg/l čo predstavuje obsah 3,59 promile alkoholu v krvi. Zrejme aj tento fakt sa podpísal pod šialenú jazdu, keď po náraze sa ručička tachometra zastavila na hranici vyše 150 km/hodinu!

...

Polícia v Rimavskej Sobote vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok (12.3.) o 22.35 hodine.  24-ročný vodič osobného motorového vozidla Opel Astra Kombi,  viedol vozidlo po štátnej ceste 1/72 v časti Likier v smere od mesta Hnúšťa. Pri prejazde miernej ľavotočivej zákruty, v rovnom úseku cesty,  neprispôsobil rýchlosť jazdy vozidla svojím schopnostiam, vlastnostiam vozidla a situácií v cestnej premávke, následkom čoho zišiel z cesty vpravo na chodník. Následne prešiel s vozidlom na svah vedľa chodníka a prednou časťou narazil do betónového múrika a železobetónového elektrického stĺpa, od ktorého vozidlo odhodilo a zostalo stáť prednou časťou otočené smerom na Hnúšťu. Pri dopravnej nehode vodič aj dvaja spolujazdci vo veku 21 a 25 rokov, všetci bytom Hnúšťa, utrpeli ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahli.

Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy a do vyšetrovania boli pribratí aj  znalci zo súdneho lekárstva. Vyšetrovateľ PZ v Rimavskej Sobote začal trestné stíhanie  pre zločin usmrtenie.

Zdroj a foto: mjr. PhDr. Mária Faltániová - hovorkyňa oddelenie komunikácie a prevencie KR PZ BB

Správa hasičov:

Včera 12. marca 2015 v neskorých večerných hodinách došlo k tragickej dopravnej nehode osobného motorového vozidla na štátnej ceste č. I/72 v meste Hnúšťa, okres Rimavská Sobota, ktorú neprežili 3 ľudia. Po nahlásení dopravenej nehody osobného motorového vozidla, v ktorom sa nachádzali tri zakliesnené osoby, boli na miesto udalosti vyslaní príslušníci z hasičskej stanice v Hnúšti. Po príchode na miesto udalosti začali hasiči s vyslobodzovaním postihnutých osôb z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia. Počas vyslobodzovacích prác sa na miesto dostavila posádka záchrannej zdravotnej služby s lekárom, ktorý konštatoval smrť u všetkých postihnutých osôb. Následne hasiči vykonali na havarovanom aute protipožiarne opatrenia a pomohli ho naložiť na vozidlo odťahovej služby. 

Zdroj: HaZZ

tragická dopravná nehoda

tragická dopravná nehoda

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...