Miesto pre Vašu reklamu PIZZA MICIO

Je ťažké si vybrať, ja už som sa rozhodol

Kandidáti na primátora Rožňavy

Blížiaci termín nadchádzajúcich komunálnych volieb už silno buchoce na dvere, je teda čas sa zamyslieť, ktorému kandidátovi na primátora Rožňavy dáme svoj hlas, kto sa o nás najbližšie 4 roky postará.

Na jednej strane stojí súčasný primátor Pavol Burdiga, hermeticky uzavretý v budove MÚ, kde sa bežný človek dostane len v sprievode služby či zamestnanca úradu. Niektoré jeho svojské kroky mi napovedajú, že on nie je ten pravý, ktorý by získal moju podporu. Stačí spomenúť záhadný "až v štruktúrach mesta rodinkársky" nákup tabletov, ktoré mesto v skutočnosti ani nepotrebuje. Neštítil sa ani zadržať poslanecký návrh a nedať o ňom demokraticky rozhodnúť poslancom. Tiež asi nie je šťastným krokom poberať plat vzýšený o 515 € na sumu 2600 € mesačne, prčom je mesto zadĺžené a do budov nám zetaká. Asi najdôležitejšou skutočnosťou v mojom rozhodnutí je zloženie politických strán, ktoré ho vo voľbách podporujú. Vieme, že nič nie je zadarmo a politické spolčenia si v prípade výhry budú žiadať svoje, a to na úkor mesta a občanov. Silno to zväzuje ruky pri ďalšom "slobodnom" a hlavne správnom rozhodovaní.

Na druhej strane sa nám núka pätica kandidátov, kde sú aj nové tváre. Každého jedného roky osobne poznám, takmer všetkých už od detstva, či už ako spolužiaci, susedia, momentálne aj obchodní partneri.  Podrobne som sa oboznámil s programovou ponukou každého a všetci v niečom zaujali. No vybrať môžme len jedného. Kandidáta na primátora a momentálneho poslanca Ivana Kuhna by som veľmi rád opäť videl v poslaneckej lavici, nejeden jeho názor je mi sympatický. Ako hlavu mesta si viem predstaviť Moniku Polgáriovú, u ktorej som našiel najviac "plus bodov". Jej výroky počas kampane boli naozaj dôkladne zvážené a s chladnou mysľou podané. Program jednoduchý a jasný. Možno by niekto namietal, že žena by tam nemala byť, no s touto otázkou som vysporiadaný, počas mojej dlhoročnej podnikateľskej činnosti som sa stratol so ženami na vedúcich postoch, prípadne aj ako úspešné majiteľky firiem, takže túto otázku rozhodne neriešim.

Otázku podpory menovanej kandidátky som preberal s priateľmi, obchodnými kolegami či náhodnými občanmi, poniektorí tiež zvažujú, že práve ona získa ich hlas. Ak sa zjednotíme a spoločne ju podporíme, predídeme tak roztriešteniu hlasov medzi piatimi kandidátmi.

Takže môj hlas patrí Monike Polgáriovej a sľubujem, že v prípade jej zvolenia na post primátora jej nedám vydýchnuť a jej kroky budem neustále ostro sledovať. Či už ako poslanec v prípade môjho opätovného zvolenia, či ako občan alebo prostredníctvom mojich médií.

                                        Roman Ocelník Kandidáti na primátora Rožňavy

Volebný program Moniky Polgáriovej, pre zväčšenie klik na plagát:

Mgr. Monika Polgáriová

Menný zoznam kandidátov na primátora a poslancov:

zoznam kandidátov na primátora a poslancov Rožňava



ďalšia podpora

Zavolal mi Peter Lučko, majiteľ pneuservisu v Rožňave a Ranču Jovice, rád by tiež verejne prejavil podporu Monike Polgáriovej.

BRITAKOV umelecké kováčstvo

Karpenko

MUDr. Igor Olšavský

Voľby do VÚC 2017

Miesto pre Vašu reklamu

Ďalšie reklamy aj TU

...

kalendár 2016

...

...